Elvisp

Min ÖB-visp håller på att dö.. Låter fruktansvärt illa, luktar bränt å det tog fan 100 år att vispa grädde...

Nej nu ska jag skaff mej en ny... Tror det blir en sån här om Peter går med på det, vilket han INTE kommer göra varav priset.


Dualit handvisp i ny fräck design.
Ingen annan handvisp på marknaden kommer i närheten av denna visp när det gäller design och kvalitet
Både för hemmabruk och proffessionellt bruk.
Med inbyggd sladdvinda som vindar in hela sladden i maskinen efter användning.
Vispen har fem hastighetslägen och levereras med två platta vispar, två degkrokar och en ballongvisp.
halvmatt cremefärg
Detta är en visp som tål att stå framme i köket och beundras
300W, Vikt: 1,3 Kg, mått 30 x 20 x 9,5 cm

Bara 1090kr hos www.bagarenochkocken.se

Annars lägger jag till 4000 å köper en kitchen aid som jag är i fruktansvärt stort behov av... det är ju med en ballongvisp till den..


4 995 kr

Kitchen Aid KSM150PS

Den klassiska KitchenAid assistenten i den senaste versionen.

KitchenAid köksassistent konstruerades redan 1919 och har stått sig genom tiderna och blivit en amerikansk ikon.

Denna ypperliga designklassiker har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet.
Den gedigna och stabila apparaten, som är helt i metall, vispar, rör, knådar, blandar och utför lätt och elegant det mest monotona, tidskrävande och tunga köksarbete.

Bunke på hela 4,83 liter (klarar degar med upp till 7,5 dl degvätska)

10 hastigheter

Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd

Ett stort antal extratillbehör finns att köpa till denna maskin.



Ska prata allvar med gubben när han kommer hem, han å Gunvor är nere i skogen å ska skjuta ett rådjur som Peter hittat, skadat..

Kommentarer
Postat av: jag

Nähäähääääää.... jävla snåljåp. Vårat sparkonto får jag INTE röra.. men då ska han fan få RÖRA å KNÅDA deg å VISPA ägg å socker och vispgrädde för HAND vareviga dag till njag får en kitchen aid... så de så...

2010-01-16 @ 20:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0